Lotus Lifecoaching

Praktijk voor life, soul en bewustzijnscoaching

Lotus Lifecoaching

Een nieuw Lotusblad

Met nieuws van Lotus Lifecoaching

De zomer
Een tijd van groei, bloei en rijping. Een tijd van het oplaaiende licht, eindeloze open hemels en lange lichte avonden. Een tijd van opengaan en spirituele groei. Van een omhoog wervelend bewustzijn – een verhoogde helderheid en energie - door uit te reiken naar het licht en één te zijn met het licht. Een tijd van vreugde en genieten door tijd te nemen om op te laden in het licht.

Ook Lotus Lifecoaching gebruikt deze tijd in het licht voor rust en ontspanning en neemt vakantie van 30 juni tot en met 16 juli.
Lotusblad

Coaching Nijmegen

Direct na de vakantie, in:
  • week 29: maandag 18 t/m donderdag 21 juli, en
  • week 30: maandag 25 t/m woensdag 27 juli
is iedereen weer van harte welkom voor persoonlijke coaching in Nijmegen op de Javastraat.

Voor de rest van 2022, zijn consulten in de Javastraat mogelijk in:
  • week 37: maandag 12 t/m donderdag 15 september
  • week 38: maandag 19 t/m woensdag 21 september
  • week 46: maandag 14 t/m donderdag 17 november
  • week 47: maandag 21 t/m woensdag 23 november
  • week 51: maandag 19 t/m donderdag 22 december
In de overige weken (met uitzondering van week 21, 23, 36 en 44) vinden de consulten via Zoom plaats.

Coaching Assisi

Lotusblad
De nieuwe individuele coaching weken in Assisi die sinds september vorig jaar van start zijn gegaan, bieden een unieke mogelijkheid naast de coaching in Nijmegen.

Je bent samen met mij 3 of 5 dagen in Assisi waarin je de ruimte neemt voor je eigen ontwikkelingsweg. Je kiest (in overleg) je eigen dagen wanneer het jou uitkomt. Ook mogelijk als je met twee personen of in een kleine groep wilt komen.

De individuele coaching weken in Assisi bieden een veelzijdige combinatie van mediteren, wandelen, intensieve coaching, bewustzijnsopdrachten, stilte, rust en ontspanning, welke diep op elkaar inwerken en afgestemd zijn op jouw persoonlijke groei en ontwikkelingsweg. Het is een uiterlijke en innerlijke reis naar een nieuw bewustzijn.

Het lieflijke landschap rondom Assisi, de weidse uitzichten,
de stilte in de velden en de helende energie van de heiligdommen maken het hart ruim en de geest stil.


Zie ook de nieuwe impressie pagina van de individuele coaching in Assisi voor de bijzondere ervaringen van de eerste deelnemers.

Retraites

Lotusblad
In 2022 zijn we van start gegaan met 3 fantastische retraites.
In april reisden we, na 2 jaar vertraging, naar Egypte, voor de Tempel retraite, en maakten we al dobberend op onze privé Felucca (Egyptische zeilboot) een innerlijke reis naar onze eigen tempel van licht door ons te verbinden met de bezielende kracht van de heilige tempels langs de Nijl.
Volgend jaar gaan we zeker weer!

Ook de retraite in het Rieti-dal (Italië), waarin we wandelden over de eeuwenoude Franciscus pelgrimspaden, was een weg van vreugde. En dit jaar voor de 12de keer de Griekenland retraite, in de rust en schoonheid van Epidavros.
Beide retraites worden volgend jaar weer georganiseerd.

En in 2023 komt er ook weer, op veler verzoek, een retraite op het prachtige eiland Bali in Indonesië. Voorinschrijving is al mogelijk!

Na de zomer begint het seizoen met de groepsretraite in Assisi en wandelen we in het licht van Franciscus en Chiara van (van 2 tot en met 7 september).
Volgeboekt.

En tenslotte, van 29 oktober tot en met 5 november, de retraite in de Witte Woestijn, waarin we ons laten verwonderen door de overweldigende kleurenpracht en fonkelingen van de Witte Woestijn die de ziel doen schitteren.
Nog 1 plekje vrij.

Meditaties

Lotusblad
Op 12 september gaan we weer verder met de live online meditaties. Afgelopen half jaar hebben we in 5 verschillende groepen vanuit huis of elders, binnen of in de natuur, en vanuit verschillende plaatsen in Nederland tot en met Italië samen diep gemediteerd en contact gemaakt met de innerlijke bron van wijsheid, het hart en het allesomvattende licht … de essentie van jouw ware zelf.

Ook dit najaar is er weer keuze uit diverse live online meditaties op verschillende dagen en tijden van de week.
Je kunt je eenvoudig aanmelden via de webshop.

In de webshop is ook een recorded meditatie beschikbaar: een door mij ingesproken meditatie om het licht in jezelf te vergroten en te verankeren en meer energie en levensgeluk te ervaren. Met een abonnement kun je deze Witte licht meditatie doen wanneer het jou uitkomt. Vooral ideaal voor mensen die niet aanwezig kunnen zijn op de tijden dat de live online meditaties worden aangeboden.
Duur: 30 minuten, onbeperkt te beluisteren gedurende je abonnement.

Workshop: De wijsheid van het hart – een meditatiedag

In het najaar, op 19 november, is er weer een dag in Nijmegen om te mediteren, te bezinnen, naar binnen te gaan, te reflecteren en te chanten om het licht in je eigen hart te eren.
Ook hiervoor kun je je eenvoudig inschrijven via de website.

Ik wens iedereen een vreugdevolle en ontspannen zomer!
En graag tot ziens in mijn najaarsprogramma’s.
Indah
Email Marketing Powered by MailPoet