Praktijk voor life, soul en bewustzijnscoaching

Meditatie cursus

Impressies

Sinds 5 jaar zit ik bij deze meditatiebijeenkomsten bij Indah. De groep is prettig en Indah is rustig aanwezig met verhelderingen daar waar nodig.
Het werkt verstevigend en tegelijkertijd verruimend om te weten dat je altijd terug kunt keren naar je kern, wat er ook gebeurt om je heen. Ze heeft ons daar genoeg tools voor gegeven om dat op verschillende manieren te kunnen doen.
Het werken met een ‘besluit’ om je intentie te bekrachtigen is voor mij enorm fijn om (innerlijk) naartoe te gaan, ook als ik niet in de groep ben. Het voegt voor mij iets essentieels toe aan mijn leven waar ik Indah enorm dankbaar voor ben. Dat raak ik niet meer kwijt.

Francis, stafmedewerker Tandheelkunde

 

I am Assistant Professor in Psychology and I am taking Indah’s meditation classes from 4 years. Thanks to these classes, I’ve developed the ability to focus deeply my attention on something, for example on my inner needs and on my feelings during the meditation. Interestingly, the ability to focus deeply improves also my work and my life: I work more efficiently and I am less stressed. Indah is a great teacher and, under her guidance, I had many useful and positive insights. I can honestly state that this course benefits all aspects of my life.

Sara

 

Al vijf jaar doe ik elke woensdag mee met de meditatiecursus van Indah. Niks in mijn leven heeft tot een grotere persoonlijke ontwikkeling geleid dan meditatie. Met een subtiele begeleiding zorgt Indah ervoor dat ik steeds dieper in de meditatie kan komen en steeds beter mezelf kan leren kennen.

Natalia, software developer

 

Ik volg een paar jaar meditatie les bij Indah. Het is elke keer weer fijn om samen met een groep te mediteren en ‘te landen’ in mijzelf. Het geeft inzicht in mezelf. Indah begeleidt de meditatie op een toegankelijke en milde wijze. Ze nodigt je uit om je innerlijke wereld te ontdekken met een vriendelijke houding. Ze straalt rust en vertrouwen uit.

Maaike, acupuncturist en mindfulness trainster (in spe)

 

Hoewel ik aanvankelijk dacht dat het niet echt iets voor mij zou zijn, heeft het me meer gebracht dan ik verwachtte! Het heeft me vooral rust gegeven. Niet alleen tijdens het mediteren, ook in mijn dagelijks leven. Ik ben rustiger geworden. Mensen om mij heen valt dat ook op.
Het is een uur waar ik telkens naar uitkijk. Niet alleen de cursus, 1x per week. Ook thuis neem ik er bijna dagelijks tijd voor.

Annemiek, verpleegkundig consulent

 

Omdat ik spiritueel wilde groeien, kwam ik bij Indah terecht. Indah werkt met een prachtige combinatie van coachgesprekken en het weer door laten stromen van je energiesysteem. Hierdoor voelde ik me na een paar sessies veel sterker. Ik heb een enorme sprong gemaakt, waar ik nog steeds blij mee ben.
In de meditatielessen werd dit ondersteund, waardoor ik het vast kon blijven houden en me steeds meer ontwikkelde. Indah is een warme vrouw met een grote innerlijke wijsheid. Ook in de meditatiegroep geeft ze begeleiding op maat. Dat heb ik als zeer prettig ervaren.

Désirée, leerkracht

Lotus Lifecoaching

Dr. Indah Courtens  |  Javastraat 104 A, 6524 MJ Nijmegen | Telefoon: 06 – 362 16 149 | E-mail: lotus@lotuslifecoaching.nl