Praktijk voor life, soul en bewustzijnscoaching

Retraites

Impressies

Door vermoeidheidsklachten en gevoelens van onrust kwam ik bij Indah terecht. Omdat ik me in de consulten bij Indah erg op mijn gemak voelde, ben ik mee geweest op retraite naar Griekenland met een kleine groep mensen. In een prachtige omgeving, fantastische accommodatie, gezond en lekker eten, yoga en meditatie ben je de hele week in stilte aan het werk om dichter bij jezelf te komen.
Vanuit de rust en prikkelarme omgeving ga je terug naar de bron in jou, maak je contact met dat stuk uit je leven dat je die week wilt aanpakken. Steeds ga je een stapje verder in jezelf en kom je dichter bij je bron. Een uitgerust en opgewekt gevoel gaf het mij. Vol energie en creatieve ideeën ben ik terug gekeerd naar huis. Ik zou zo weer meegaan. Ik kan het iedereen aanraden.
Indah bezoeken is een waardevol geschenk aan jezelf.

Peggy, gezinsouder

 

De retraite bracht mij meer bij mezelf. Hierin werd duidelijk hoe ik gewend was bij mezelf weg te lopen. Indah legde op een liefdevolle manier de vinger op de zere plek. Zij had al heel snel door wat er speelde, waarna er op een ontspannen manier gewerkt is aan bekrachtiging.
Ik ben een stuk rustiger nu en weet ‘thuis’ in mijn hart te vinden.

Annemiek

 

Het allergrootste cadeau voor mij van de Griekenland retraite is dat ik de kwaliteiten van mijn ziel heb leren kennen. Iets waar ik mezelf altijd aan kan herinneren als ik het even lastig heb.
Ik ben dankbaar voor Indah’s hulp en ik gun het iedereen om zo vanuit je hart te leren leven!

Ellen, bedrijfsleider lunchzaak

 

De retraite was zeer diepgaand en krachtig. Ik kwam uit mijn comfortzone en dat leidde tot een grote doorbraak. Mijn ervaringen zijn een blijvende bron van inspiratie en (zelf-)werkzaamheid. Langzaam begint dat wat in gang gezet is zich te ontvouwen: leven wie ik Ben. De hele setting voelde als Zegenrijk en van Zelf. De helende energie van Epidavros was goed voelbaar, voor mij vooral in de zee. En Indah is een Kanjer: afstemmend, kernachtig, aanhoudend, liefdevol en rotsvast.

Marijke, medewerker Radboud Universiteit

 

Het was in de retraite heel fijn om op een prachtige en voedende plek dichter bij m’n verlangen te komen en stappen te kunnen zetten in het voelbaar en concreet maken daarvan. Het plaatst me zowel dichter bij mezelf als dichter bij de mensen om me heen. Win-win.

Lilian, haptotherapeut

 

Ik ben mee geweest op een retraite in Griekenland. De retraite was geweldig! Indah is een integere, wijze en doortastende vrouw. Ze kan zich heel goed op iedereen afzonderlijk afstemmen en zo waardevolle adviezen geven, zodat iedereen het beste uit de retraite kan halen.

Ingeborg, vrijwilliger hospice

Voor meer ervaringen zie ook de pagina: Impressies Griekenland Retraite in woord en beeld, de pagina: Impressies Sinaï Retraite in woord en beeld, de pagina: Impressies Assisi Retraite in woord en beeld en de pagina: Impressies Bali Retraite in woord en beeld.

Lotus Lifecoaching

Dr. Indah Courtens  |  Javastraat 104 A, 6524 MJ Nijmegen | Telefoon: 06 – 362 16 149 | E-mail: lotus@lotuslifecoaching.nl