Praktijk voor life, soul en bewustzijnscoaching

Workshop – meditatie

Impressies

De meditatiedagen bij Indah zijn een fijne manier om even bewust stil te staan bij jezelf. De dagen zijn goed verzorgd met een passend thema. Het zorgt ervoor dat ik meer bewustzijn inbouw in mijn leven, wat weer meer rust geeft.

Kyra, verpleegkundige

 

De meditatiedagen zijn voor mij een heel goede aanvulling op de consulten. Indah creëert een veilige sfeer, waarin ik goed contact kan maken met mezelf en het heel fijn is om langere tijd te mediteren. Ik ervaar deze dagen als een ontspannen manier om hard te werken voor mezelf.
Indah’s coaching, energetische behandeling en mediatiedagen zijn voor mij heel waardevol. Onder haar begeleiding ben ik bezig om meer en meer mezelf te worden en weer blij en gelukkig te zijn.

Maria, illustrator & ontwerper

 

Ik heb veel te danken aan Indah en voel me echt boffen en gezegend met haar begeleiding in de consulten en workshopdagen. De energie in haar werk voelt voor mij als heel bijzonder, helend, integer, kostbaar en zeldzaam.

Marijke

 

Dank voor de meditatiedagen die me weer dichter terug bij mezelf brengen.
Dank voor wie je bent! Bij jou voelt het goed.

Rinske

 

Ik heb bij Indah de ruimte, aandacht, gevoeligheid en humor gevonden die ik nodig heb op dit moment in mijn leven.

Ruxandra, pianodocente

Lotus Lifecoaching

Dr. Indah Courtens  |  Javastraat 104 A, 6524 MJ Nijmegen | Telefoon: 06 – 362 16 149 | E-mail: lotus@lotuslifecoaching.nl