Praktijk voor life, soul en bewustzijnscoaching

Individuele coaching Assisi – een persoonlijke retraite

Impressies

De individuele coaching van Indah in Assisi heeft bij mij alles aan het licht gebracht. Alles wat ik nodig had om oude patronen los te laten en in volledige vreugde en liefde vanuit mijn hart te leven. Met alle liefde en aandacht heeft Indah mij hier stap voor stap in meegenomen. Het afwisselende programma, de prachtige wandelingen en de omgeving vol schoonheid en betekenis, hebben alle bijgedragen aan verdieping in mijn leven waar ik nog elke dag vreugdevolle energie van krijg.

Julia

 

Ik begon de individuele retraite vanuit het besef dat ik op een kruispunt in mijn leven stond. Ik wilde weer een duidelijke koers vinden en kunnen benoemen. Vijf dagen intensief samen met Indah wandelen, mediteren en praten leerden me dat die weg zich vanzelf wijst, als je durft te vertrouwen op je innerlijke kracht en wijsheid: in het licht kunt gaan staan, zoals Indah het formuleerde. Het was een prachtige ontdekkingsreis waarbij de topplekken, de heiligdommen in Assisi, wegwijzers bleken en Indah mijn liefdevolle, zeer bekwame spirituele gids.

Jeanine

 

Indah liet mij letterlijk en figuurlijk het pad van Franciscus bewandelen. De mooie wandeltochten in combinatie met meditaties en persoonlijke opdrachten hebben een diepe indruk op mij gemaakt. Daarnaast is Indah een echte verhalenverteller; zij doet de geschiedenis herleven die overal in en rond Assisi voelbaar is.

Henny

 

Deze retraite heb ik samen gedaan met mijn hele goede vriendin Henny.
Indah had voor ons een afgestemd programma gemaakt, dat we in ons eigen tempo en intensiteit qua wandelen konden volgen.
Het voelde erg luxe, zoveel persoonlijke aandacht en coaching. Vooral de coaching in het moment was voor mij erg waardevol, te kunnen aangeven wat er op dat moment gebeurde of speelde. Zo werd ik me nog bewuster van mijn eigen denken, handelen en gevoelens.
Ik heb me gedragen gevoeld door de bijzondere energie van Assisi met de heiligdommen, het klooster en de gerichte aandacht van Indah. Verder heb ik ontzettend genoten van de echt prachtige natuur van het gebied op dat moment. De velden met klaprozen en de vele veldbloemen in de olijfgaarden; eind april is een aanrader.
Gevuld met nieuwe energie, inzichten en dankbaarheid keerden we weer naar huis.
Indah, nogmaals bedankt voor de bijzondere en fijne tijd.

Barbara

 

Assisi zit in mijn hart. Dagelijks denk ik terug aan deze plek, deze 1-op-1 retraite, die me zoveel gebracht heeft. Een verdieping als nooit tevoren. Een klik, een ware verschuiving, een ander mens, of eigenlijk … mijn ware zelf voelen en ervaren. Indah nodigde me uit om mijn diepere lagen te onderzoeken, naar de oppervlakte te halen en hiermee oude patronen los te laten en nieuwe paden te banen. Dit doet ze met een oprechte urgentie omdat ze de potentie in je ziet. Met aandacht, in een veilige omgeving compleet afgestemd op mij.

In het licht van Franciscus, Chiara en Indah kon ik mijn licht laten groeien en hiervoor ben ik diep dankbaar.

Angela

 

De retraite in Assisi was heel bijzonder en een grote ommekeer in mijn leven. Ik ben Indah dan ook heel dankbaar. Het was precies wat ik nodig had op dat moment en er is veel veranderd in korte tijd. De heldere begeleiding van Indah, de stiltewandelingen en de persoonlijke opdrachten hebben mij veel inzichten gegeven waardoor het gelukt is om mijn eigen pad te gaan volgen en weer te vertrouwen op mijn eigen intuïtie en inzichten.
De omgeving is verder prachtig, het eten echt Italiaans en Indah heeft een goed gevoel voor humor wat een fijne afwisseling was met de momenten dat ik het moeilijk had met mezelf.

Marla

Lotus Lifecoaching

Dr. Indah Courtens  |  Javastraat 104 A, 6524 MJ Nijmegen | Telefoon: 06 – 362 16 149 | E-mail: lotus@lotuslifecoaching.nl