Praktijk voor life, soul en bewustzijnscoaching

Een weg van vreugde

Impressies Rieti-dal Retraite in woord en beeld

De retraite in het prachtige Rieti-dal is onbeschrijfelijk mooi. Door het bewandelen van de Cammino di San Francesco heeft mijn hart zich nog verder geopend, en de heelheid en eenheid die dan gevoeld wordt, met de laatste wandeling naar de top van de heilige berg de Terminillo, bracht me dankzij Indah op een plaats van sereniteit, rust, liefde en licht.
Tijdens deze retraite maak je deel uit van de warme familie van Felice en Franca in Contigliano en voel je deze liefde met elke stap die je in en rondom hun huis zet.

Nadia

Heel veel dank voor de prachtige retraite. Ik heb genoten van alles! Maar in het bijzonder van de door jou zorgvuldig uitgestippelde route naar de spirituele, historische plaatsen en natuurmonumenten op elke wandeltocht. Elke dag de juiste intenties en begeleiding, passend bij het moment waar iedereen zich bevond. De inzichten en een diep gevoel van thuiskomen hebben mij kracht geven.

Clarine

“Overgave is de bestemming loslaten, er is altijd een volgende stap”. Deze zin uit mijn dagboek raakt me diep als ik ‘m teruglees.
Op deze retraite leerde ik om diep contact te maken met mijn kern. Vanaf daar mag ik een stapje zetten, dit hoeft niet groots en meeslepend te zijn. Ik mag vertrouwen op mijn innerlijk licht en wijsheid, die weten de weg. Deze levenslessen mocht ik ontvangen, wandelend in de energie van Franciscus – op zijn paden, in het prachtige dal van Rieti. Diep dankbaar voor de manier waarop Indah in haar licht mij leerde om ontzag te hebben voor mijn hart, het te eren.
Ook dankbaar voor Felice, Franca en Silvia, waar we verbleven, die ons opnamen in het gezin. Waar je de liefde en warmte kon proeven in de heerlijk bereide maaltijden … buonissimo!
Ik heb intens genoten. Namaste!

Angela

Deze bijzondere reis heeft mij veel gebracht: inzichten in en het werken aan patronen en vastzittende emoties en verbinding met het hart. Het voelt alsof er in 5 dagen een persoonlijke ontwikkeling heeft plaatsgevonden die anders in een jaar tijd plaatsvindt. Indah gaf goede, persoonlijke begeleiding. Ik heb genoten van de wandelingen in de prachtige natuur, de warmte van de groep, de heerlijke diners en de stilte. Een aanrader.

Sabine

De paden die we in Rieti samen met Indah bewandeld hebben waren vol liefde, schoonheid en wijsheid. Deze retraite heeft me helemaal teruggebracht in mijn hart en laten zien waar het werkelijk om gaat. De begeleiding van Indah, het prachtige berglandschap, de pelgrimspaden, het liefdevolle huis waar we verbleven, hebben me diep geraakt en vele nieuwe inzichten gegeven.

Julia

De retraite in Rieti heeft mij weer dichter bij mezelf gebracht. Het wandelen over de prachtige routes van de Cammino di Francesco, met al zijn bijzondere plekken, onder begeleiding van Indah bracht letterlijk het licht naar binnen. Ook de liefde van Franca en Felice, waarmee ze de B&B runnen, gaf me alle rust en gelegenheid om mijn eigen licht te voelen. Fijne dagen om te blijven herinneren dat je vanuit je licht mag stralen.

Octavie

Het was een bijzondere week waarin ik belangrijke stappen heb gezet in de ontdekkingsreis naar mijn diepere zelf en naar mijn werkelijke behoeften. Dit alles in een veilige, warme omgeving gecreëerd door Indah. Ook de familie van B&B Il Girasole waar we verbleven straalde liefde en warmte uit.

Marijke

Tijdens de retraite in Reiti heb ik op een veilige, warme manier mijn lessen gezien, maar ook mijn krachten. Ik heb genoten en geleerd van de wandelingen, de rust, de ruimte, de omgeving en de warmte van de mensen die er waren. Door de groep maar vooral door Indah voelde ik me veilig, begeleid, zeker, gesteund en gesterkt in de weg die ik zelf aan het uitpluizen was. De retraite heeft me rust en lichtheid in mijn lichaam en denken gegeven, waar ik nu nog iedere dag heel veel plezier van heb. Ik weet beter en ik heb beter leren vertrouwen.

Alette

Lotus Lifecoaching

Dr. Indah Courtens  |  Javastraat 104 A, 6524 MJ Nijmegen | Telefoon: 06 – 362 16 149 | E-mail: lotus@lotuslifecoaching.nl