Praktijk voor life, soul en bewustzijnscoaching

Individuele consulten en coaching

Impressies

De coaching heeft me geleerd stil te staan bij wat het leven mij brengt, op te ruimen wat niet langer nodig is en telkens opnieuw te voelen wat de volgende stap is. Indah is in staat om dit nieuwe bewustzijn in het lichaam te verankeren, zodat ik kan handelen vanuit mijn hart.

M.P. beeldend kunstenaar

 

Indah heeft mij mijn levensvreugde teruggeven, en me geleerd dat ik vanuit mezelf kan en mag denken. Hier helpt ze me nog steeds mee. De energetische behandelingen ruimen het puin van het verleden op waardoor ik me veel lichter voel en er ook veel meer ruimte is voor geluk en plezier. En dat zonder ingewikkelde diagnostiek of langdurige gesprekken. Bij Indah leer je om weer te voelen en te luisteren naar jezelf.

Merel, verpleegkundige

 

Indah heeft me geholpen om meer ruimte in mijn leven te maken voor wie ik echt ben, om echt te kunnen leven vanuit mijn hart. Meteen de eerste sessie gaf mij al een groot inzicht. Binnen een jaar is mijn leven compleet veranderd en nu leef ik een leven dat veel beter past bij wie ik ben. Tijdens de sessies heeft ze me doen inzien wat niet paste, waar ik mijn hart tegenhield of beperkte en het allerbelangrijkste: ze heeft me leren luisteren naar mijn hart.

Ellen, bedrijfsleider lunchzaak

 

Vanaf het eerste consult bij Indah voelde ik me op mijn gemak. Ik merkte dat ze echt aanvoelde wie ik ben en wat ik nodig heb. Ik vind het heel knap hoe ze mij daar zelf achter laat komen, op mijn eigen tempo. Ze helpt me aan mezelf toe te geven waar ik echt behoefte aan heb en de bijbehorende keuzes te maken.

Maria, illustrator & ontwerper

 

In gesprek had ik aan Indah een voelende en integere coach, die de juiste vragen stelde, en mij telkens opnieuw op een respectvolle en eerlijke wijze terugbracht naar mezelf, en naar hoe ik het beste voor mezelf kan zorgen. De subtiele energetische behandeling daarna gaf telkens weer een diepe ontspanning, waarbij alles werd verbonden tot één geheel, wat telkens opnieuw voelde als thuiskomen.
Dankjewel Indah, voor jouw liefdevolle ondersteuning, juist toen het zo nodig was!

Karin, persoonlijk begeleider

 

Indah is in staat, ook mede door haar helderwetendheid, om snel problemen (dogma’s, aannamen, gedachtenkronkels, eigen interpretaties van dingen die niet lekker lopen) te doorgronden en te relativeren zodat een helder licht gaat schijnen en waarheden zich laten zien. Keer op keer, elke sessie weer, en deze uiteindelijk beklijven.

Jan, mechanical design engineer

 

Aanhoudende vermoeidheidsklachten na een operatieve ingreep brachten mij bij Indah. Direct zag zij het (rationele) gevecht waarin ik met mijzelf verwikkeld was. Door haar luisterend oor en knappe reflecties werd mijn zachte kern weer voelbaar en ontstond er rust.
Nu mijn leven in de overgang van werk naar ‘wijsheid’ is beland, zocht ik een vorm om anderen met mijn opgedane kennis, inzichten en ervaring aansprekend te verrijken. Indah brengt deze stap naderbij. Zij brengt mij weer in harmonie met mijzelf waardoor humor en prettig, zinvol, wijs vergrijzen bereikbaar wordt.

Lily

 

Indah is er voor me. Ze gaat naar mijn kern. Altijd vanuit veel licht en liefde en met respect. Ze stemt heel goed en wezenlijk op mij af en brengt mij elke keer weer naar mijn hart en mijn licht. Met duidelijkheid, stevigheid/kracht, zachtheid, zorgzaamheid, ondersteuning, geduld, humor. Net wat nodig is op dat moment.
Ze brengt me nieuwe inzichten en uitzichten, verhelderend, soms heel verrassend. Ze leert me meer te vóelen vanuit mijn hart. i.p.v. te dénken. Ze houdt me op het spoor van waar we voor mij naar toe willen.
Geleidelijk aan ben ik steeds meer in mijn lijf en in mijn hart geland en gaan stromen. Het is veel lichter en zachter geworden in me en er is nu veel meer innerlijke rust in me. Ik kom steeds meer in mijn eigen innerlijke kracht thuis.

Marijke

 

Dank voor wat je me gebracht hebt met de coaching. Dank voor wat je me gebracht hebt met je behandelingen. Die voegen enorm veel toe en zorgen ervoor dat ik met een fijn gevoel naar huis kan.

Rinske

 

Ik zat met gevoelens van stress en onrust, en besloot een meditatiecursus te proberen bij Indah. Dat beviel zo goed dat ik ook mee wilde op retraite. Ter voorbereiding hierop kwam ik op consult​. Inmiddels krijg ik al 1,5 jaar regelmatig coaching van Indah. De consulten bieden me​ persoonlijke begeleiding en vormen een grote steun in het dagelijks leven, zowel bij grote als kleine keuzes, en ik leer mezelf steeds beter kennen. Dankzij de consulten kan ik steeds meer mezelf zijn, en voel ik me dagelijks rustiger en sterker.​

Elly, promovenda

 

Indah geeft intensieve professionele begeleiding. Gesprekken met haar brachten rust en gaven me handvaten om verder te gaan. Vooral de lichaamsbehandelingen gaven me een sterk gecentreerd gevoel in mijn lichaam waardoor ik me weer in balans voel.

Peggy, gezinsouder

 

Indah helpt mij blokkades en patronen te doorbreken. Dit doet zij op een zeer betrokken en respectvolle manier. De gesprekken bij Indah helpen mij terug bij mijn hart te komen, in plaats van verstrikt te raken in ‘niet helpende’ gedachten. Het is een vorm van coaching die verder strekt dan reguliere hulpverlening en daardoor telkens weer de kern raakt. Dit heeft mede te maken met de combinatie van verdiepende gesprekken en energetische behandelingen.

Gaby, pedagogisch medewerker

 

Ik heb hele goede ervaringen met de consulten van Indah. Ze is sensitief, eerlijk, spiritueel en geaard. Wat Indah heel goed kan is voorbij woorden en emoties kijken. Ze zet je terug in je kracht. Vanuit liefde!

Sylvia

 

De combinatie van gesprek en behandeling vind ik erg ondersteunend. Al wat er is kan en mag er zijn in de consulten en wordt vervolgens in een concrete context geplaatst waar ik weer mee verder kan. En het is bijna een cadeautje dat ik altijd rustiger, en meer in contact met mezelf, weg ga, dan ik binnenkwam.

Lilian, haptotherapeut

 

Lotus Lifecoaching

Dr. Indah Courtens  |  Javastraat 104 A, 6524 MJ Nijmegen | Telefoon: 06 – 362 16 149 | E-mail: lotus@lotuslifecoaching.nl