Praktijk voor life, soul en bewustzijnscoaching

De stem van het hart

Impressies Assisi Retraite in woord en beeld

De retraite in Assisi was een prachtige diepgaande ervaring. Een bestemming vol wijsheid, liefde en licht. Indah heeft me deze drie levenswijsheden in mijzelf laten zien. 
Ik voel de liefde na de retraite nog steeds diep van binnen.

Julia

Op de pelgrimspaden rondom Assisi voelde ik me bij elke voetstap verbonden met het verleden. Natuur, cultuur en spiritualiteit vloeiden samen tijdens wandelingen en brachten me terug bij mijn kern. Het is bijzonder dat het volgen van de voetsporen van Franciscus en Chiara nu, 800 jaar later, nog steeds kan inspireren om nieuwe stappen te zetten naar de toekomst. Het verblijf in het eenvoudige klooster vond ik helemaal passen bij de inhoud van deze retraite.

Marjoke

Assisi … een retraite in een prachtige omgeving met een fijne groep mensen. We slapen en eten in een mooi en sfeervol klooster. De plaatsen die we bezoeken gaan leven door de verhalen en aanwijzingen van Indah. De aanwezigheid van Chiara en Franciscus is overal voelbaar en krijgt een diepere betekenis door de meditaties, de persoonlijke opdrachten en begeleiding door Indah. Een week vol innerlijke beweging en nieuwe inzichten. Niet altijd gemakkelijk maar wel verdiepend, helend en gewoon heel erg fijn.

Heel erg bedankt Indah!

Fiorina

Bijzondere plekken, mooie wandelingen en verhalen, hele fijne energie én lekker eten in een vriendelijk, stil klooster met een prachtig dakterras! Ik ben weer een beetje dichter bij mezelf gekomen en een heleboel mooie ervaringen en inzichten rijker! Ik wil zo weer mee …

Maartje

Prachtige retraite gehad in het klooster in Assisi. Veel in stilte geweest en gewandeld. Indah is integer en afgestemd, en leidt de retraite met grote zorg, veel liefde en lichtheid. Mooie inzichten gekregen. Ik ben weer een stap dichter bij mijn wezenlijke zelf gekomen.

Inge

Ik heb de meditatie retraite in Assisi als heel bijzonder ervaren. De manier waarop Indah de retraite heeft vormgegeven alsmede de locatie van de retraite zorgden ervoor dat geheel nieuwe inzichten naar voren zijn gekomen waar ik concrete actie aan kan verbinden.
De kloostertuin met wijds uitzicht was een oase van rust, terwijl de levendigheid van de heiligdommen ervoor zorgde dat het heel natuurlijk aanvoelde om te mediteren op deze plekken: je bent als een pelgrim op zoek naar inzichten zodat je beter weet welk pad je wilt bewandelen.

Sandra

Lotus Lifecoaching

Dr. Indah Courtens  |  Javastraat 104 A, 6524 MJ Nijmegen | Telefoon: 06 – 362 16 149 | E-mail: lotus@lotuslifecoaching.nl