Praktijk voor life, soul en bewustzijnscoaching

De schittering van de ziel

Impressies Witte woestijn Retraite in woord en beeld

Er zijn niet veel mensen in deze wereld, denk ik, die zoiets moois gezien en ervaren hebben. Er zijn geen woorden om de prachtige Witte woestijn te beschrijven. Alles was perfect geregeld tot in de puntjes. Het voelde helemaal veilig en vertrouwd. Dankzij deze retraite en coaching van Indah ben ik weer terug bij mijn kern en mijn kwaliteiten. Ik voel me stevig, krachtig, sterk, liefdevol, zacht, elegant, grandioos, makkelijk, trots, puur … Indah, dank je wel nogmaals voor een onvergetelijke ervaring die me zoveel moois gegeven heeft.

Anela

De retraite in de Witte woestijn, vol prachtige kleuren en vormen, heeft me heel diep naar binnen gebracht. Ik heb mijn authenticiteit volledig ervaren in de schoonheid van de wandelingen, magische slaapplekken en de liefdevolle begeleiding van Indah. 

Julia

Woorden geven aan de retraite in de Witte woestijn … Hoe doe je dat?
Sprookjesachtig mooi, schoonheid, zachtheid, stevigheid, dankbaarheid, koestering, verdieping …
Ik heb genoten van het wandelen, de omgeving, het samenzijn, slapen onder de sterrenhemel, de meer dan goede verzorging en het heerlijke eten …
De liefdevolle begeleiding van Indah waardoor ik weer een stapje dichter bij mezelf ben gekomen.

Fiorina

Schoonheid en rijkdom in eenvoud, alles is zo puur. Alles is mooier in de woestijn, de zonsopgang met zijn vele kleuren, de sterrenhemel waar je geen genoeg van krijgt. Een unieke reis.
Ik heb weer leren voelen wie ik werkelijk ben, wat mijn kracht is en hoe ik hier weer in en voor kan gaan staan.

Ninke

De witte woestijn, een week waarin de stilte en de ruimte in overvloed aanwezig waren … In een woord ‘betoverend’. Eén met de natuur, slapen onder de (vallende) sterren en elke dag weer heerlijk eten. Gedragen worden door kamelen was magisch. Alles wat er niet meer toe doet viel weg. Door de ruimte en de stilte kon ik bij mijn essentie komen. Enorm dankbaar dat Indah mij heeft kunnen begeleiden om mijn licht te ervaren. De plek waar alles mogelijk is. De hele week heeft mij diep geraakt.

Marthe

Weg van de bewoonde wereld, diep de woestijn in.
Voor mij persoonlijk een grote les in controle loslaten – mezelf overgeven aan de woestijn. Iedere dag steeds een stapje dichter naar mijn kern in een oase van stilte. Wie ben ik als ik stap in de leegte?
De Witte woestijn gaf een veilige, lichte bedding om dit te ontdekken. Wijze lessen mogen ontvangen in dit magische, kleurrijke landschap wat me totaal in een andere wereld- en staat bracht. Met als hoogtepunt mijn grootsheid mogen ervaren in de piramide van Cheops.
Ik heb intens gevoeld en genoten. Diep dankbaar voor Indah die haar gouden licht over ons liet schijnen, onze vertrouwde gids Hamada, en de zachte zorg van de bedoeïenen … Shukran.

Angela

Tijdens deze retraite heb ik een intense vrijheid ervaren in de weidsheid van de woestijn. Het loslaten van al het dagelijkse, tot het slapen in de buitenlucht toe, heeft mij veel rust en vertrouwen gebracht. In deze vrijheid en deze rust ben ik veel dichter bij mezelf gekomen, en heb ik meer dan ooit gevoeld dat ik dit mee naar huis kan nemen. Ik zal nooit vergeten hoe gelukkig en hoe comfortabel ik me voelde, zonder zelfs maar te kunnen douchen … Ik ben elke dag dankbaar dat ik dit avontuur heb aangedurfd!

Elly

De woestijn bracht me niet alleen letterlijk ‘back to basics’, maar ook wezenlijk kwam ik tot de kern. Na vijf dagen zonder douche en slapen op het zand, voelde ik me schoner en ruimer dan ooit. Het lieflijke, poëtische landschap, de warme leegte en de zachte kleuren resoneren met mijn diepste zijn en dit werkt bij thuiskomst nog lang door.

Marjoke

Lotus Lifecoaching

Dr. Indah Courtens  |  Javastraat 104 A, 6524 MJ Nijmegen | Telefoon: 06 – 362 16 149 | E-mail: lotus@lotuslifecoaching.nl