Praktijk voor life, soul en bewustzijnscoaching

Een reis door de Goddelijke wereld van Egypte en jezelf

Impressies Tempel Retraite in woord en beeld

De reis naar de tempels in Egypte heb ik als enorm helend ervaren. Een diepe innerlijke reis. De energie in de tempels is sterk aanwezig en heeft mij de mogelijkheid gegeven om naar binnen te keren. Het varen en zijn op de Nijl bracht rust en ontspanning zodat ik dichter bij mezelf kon komen. Dit had ik niet gekund zonder de begeleiding van Indah. Zij zag precies waar ik stond en wat ik nodig had om verder te komen. Zij ziet dit individueel bij iedereen in de groep. Ik ben diep dankbaar voor haar wijsheid en zorgzaamheid. 

Christel

Volledig kunnen zakken op de reis diep mijn hart in, gedragen door onze Felucca op de miljoenen jaren oude Nijl, dat was voor mij de basis van de tempel retraite. De stilte en innerlijke rust die ontstaat als alle ruis wegvalt en ik onder de bezielende leiding van Indah en liefdevolle bemanning mij laat meevoeren langs de grote tempels van het oude Egypte is met geen ander woord te beschrijven dan Magisch. Wat een verschuivingen er in een week kunnen ontstaan is zo bijzonder, dat het moeilijk in woorden te bevatten is. Voor mij persoonlijk zijn er veel stukken verwerkt en heb ik mij liefdevol kunnen openen voor het licht in mijzelf en anderen. 

Fieke 

Een onvergetelijke reis zowel door de imposante wereld van Egyptische goden/godinnen en de tempels, als prachtig over de Nijl met de authentieke Felucca en een innerlijke reis om uit te komen bij je ware zelf, los van het hoofd en de buitenwereld. Een ervaring om te koesteren in mijn hart! Echt indrukwekkend en prachtig georganiseerd onder leiding van Indah, met onze gids Hamada en de bemanning van de Felucca.

Nadia

Langzaam meestromen met de Nijl bracht een zachte leegte vanbinnen, die zich meer en meer vulde met het heldere licht van Egypte. De magie van de tempels zorgde meteen voor diep spiritueel contact, wat voelde als thuiskomen. De inzichten en het innerlijke licht die deze retraite me brachten, werken na thuiskomst nog diep door.

Marjoke

Het was een bijzondere reis waarin ik tot rust kon komen en nieuwe energie heb opgedaan. Ik heb genoten van de vertraging en het dobberen op de rivier, van de bezoeken aan de tempels en van mijn reisgenoten. Ook de vriendelijke bemanning, uitstekende kok en bekwame lokale begeleider droegen bij aan mijn gevoel van welbevinden en zorgeloosheid. En natuurlijk Indah die met deskundige en invoelende ondersteuning voor eenieder een gevoel van verbondenheid en veiligheid wist te creëren. Dankzij dit alles ben ik tijdens deze reis weer een stapje verder gekomen in de zoektocht naar wat nu echt belangrijk voor mij is.

Marijke

Tijdens de retraite op de Nijl kon ik mijn gedachten laten voor wat ze waren en dobberen op het water. Dat gaf rust. Ik kon bij mezelf blijven en meer de zachtheid in mezelf opzoeken. Ik hoef de leegte die in mij schuilt niet steeds meer met iets van buitenaf op te vullen. Dat was een grote ontdekking!
Het was een zeer bijzondere retraite op een bijzondere locatie met bijzondere mensen.

Marianne

Lotus Lifecoaching

Dr. Indah Courtens  |  Javastraat 104 A, 6524 MJ Nijmegen | Telefoon: 06 – 362 16 149 | E-mail: lotus@lotuslifecoaching.nl