Praktijk voor life, soul en bewustzijnscoaching

De stilte van de Sinaï

Impressies Sinaï Retraite in woord en beeld

De retraite in de Sinaï woestijn was een fantastische sfeervolle ervaring, een prachtige reis door het landschap, de sterrenhemel en door mezelf. De begeleiding van Indah heeft me tot diep in mezelf gebracht en nieuwe inzichten laten zien, waardoor ik vol energie en bewustzijn een volgende stap in mijn leven gezet heb.

Julia, ondernemer

Ik ging met een bepaald doel en idee aan de woestijn retraite beginnen. De grootsheid, weidsheid, stilte en rust van de woestijn zorgden ervoor dat ik dit keer écht bij de basis kwam, daar waar het al jaren klemt. Het doel doet er ineens niet meer zo toe, de inzichten en dat wat ik achterliet des te meer. Voor mij was dit een onvergetelijke week met mooie inzichten en vooral ook veel humor.

Hans, salesmanager

De retraite was voor mij een soort ‘reset’ knop. De ruimte en leegte van de woestijn gingen als vanzelf resoneren met de ruimte en leegte binnenin mezelf. Van daaruit vond ik nieuwe vertrekpunten om bij thuiskomst mee verder te gaan.

Marjoke, beeldend kunstenaar

Met volle teugen genoten van de retraite in de woestijn (de schoonheid, leegte en stilte, slapen onder de sterrenhemel, het samenzijn), maar vooral van het gevoel van vrijheid dat ik heb ervaren. Licht en moeiteloos, zonder belemmeringen … zo kan het ook zijn. Dat draag ik bij me.
Bedankt voor de geweldige en inspirerende begeleiding Indah!

Fiorina

Ik heb mezelf jarenlang weggecijferd. Mijn ruimte opeisen en thuis vertellen dat ik mee wilde op deze reis was het begin van een diepgaand en bijzonder proces. De fantastische wandelingen in de woestijn, de machtige meditatie in de Pyramide van Cheops en de zeer deskundige begeleiding van Indah hebben een enorme diepe indruk achtergelaten. Deze retraite heeft mij terug in contact gebracht met mezelf en mijn enorme levenskracht. Een ervaring waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben!

Giselle, therapeut

Zeven dagen door de pracht van de Sinaï woestijn heeft me iets geschonken dat ik van tevoren niet had durven vragen. Oprechte energie en liefde voor mezelf en voor anderen en inzicht in wat ik mijn verdere leven mag loslaten.

Willem, teamleider

Voor mij was het een prachtige, intense en transformerende ervaring. De goed georganiseerde reis onder begeleiding van Indah maakte dat ik kon ontspannen en verdiepen. Er was altijd voldoende water en eten, ik hoefde mij nergens zorgen over te maken dat gaf mij zoveel ruimte en het vertrouwen om gewoon aanwezig te zijn. De Sinaï, het landschap en de kleuren, is werkelijk een bijzondere plek om te zijn en te voet doorheen te reizen.

Meike

De overweldigende schoonheid en stilte van de woestijn brengt je terug bij jouw kern en gevoelsleven. Dit en de indrukwekkende meditatie in de Pyramide van Cheops hebben mij blijvend in mijn kracht gezet.

Esther, ritueelbegeleider

Lotus Lifecoaching

Dr. Indah Courtens  |  Javastraat 104 A, 6524 MJ Nijmegen | Telefoon: 06 – 362 16 149 | E-mail: lotus@lotuslifecoaching.nl