Praktijk voor life, soul en bewustzijnscoaching

Nieuw
Individuele coaching Assisi

Een persoonlijke retraite in het licht van Franciscus en Chiara van Assisi

Alle kleuren van de ziel – het heiligdom van je hart

 

Assisi, in het groene hart van Italië, vormt het decor voor de nieuwe individuele coaching weken van Lotus Lifecoaching. Assisi is een plek van heling en ademt de sfeer van Franciscus en Chiara van Assisi, twee zielen die vol overgave bereid waren om alles te volgen wat hun hart en ziel hen ingaven. Zonder terughouding gaven zij vorm aan hun leven voorbij angsten en emoties, onzekerheden en twijfel. Het innerlijk verlangen dat hen voortdreef en obstakels deed overwinnen, is van alle tijden en tot op de dag van vandaag wereldwijd een bron van inspiratie.

Jouw verlangen om je hart en ziel te volgen, je eigen essentie te leren kennen en verder te ontwikkelen, vormt het startpunt van deze persoonlijke reis. Wie ben jij in je diepste wezen en hoe wil jij je leven vormgeven? Het zijn vragen die de weg naar je eigen bron vrijmaken – het heiligdom van je hart – de plek van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en je eigen levensweg, de plek die alle kleuren van de ziel doet schitteren.
 

Wat dient de ziel, maakt het hart gelukkig en verheft de geest

 

Je gaat je eigen vragen onderzoeken door contact te maken met de spirituele traditie van Franciscus en Chiara van Assisi. Je volgt een intensief programma van persoonlijke coaching en een vast ritme van beweging (wandelen) en rust en stilte (naar binnen keren via meditatie en bewustzijnsopdrachten) afgestemd op jouw zielenwens en zielenweg.

 

Het lieflijke landschap rondom Assisi, de weidse uitzichten,
de stilte in de velden en de helende energie van de heiligdommen maken het hart ruim en de geest stil.
Programma en coaching

We wandelen door de velden rondom Assisi en mediteren in de heiligdommen van Franciscus en Chiara die alle bewaard zijn gebleven en ieder hun eigen specifieke helende energie hebben. Je wordt opgetild door de energie van deze streek en neemt dat mee naar de diepte in jezelf. Dan kunnen dingen zich openbaren. Je krijgt zicht op belangrijke thema’s in je leven, en weg van de vertrouwde omgeving kom je los van oude patronen. Door de intensieve coaching en gerichte opdrachten kom je meer in contact met je ware zelf. Je gaat opnieuw ervaren wat er echt nodig is om te leven en te werken vanuit je hart en hoe je iedere verandering in je leven tegemoet kunt treden vanuit een innerlijke grondslag. Het geeft een afstemmen op je eigen hart en een dieper vertrouwen op je eigen levensweg en je innerlijke leiding.

De individuele coaching weken zijn een uniek concept en bieden een veelzijdige combinatie van mediteren, wandelen, intensieve coaching, bewustzijnsopdrachten, stilte, rust en ontspanning, welke diep op elkaar inwerken en afgestemd zijn op jouw persoonlijke groei en ontwikkelingsweg. Het is een innerlijke reis naar een nieuw bewustzijn.

Het verblijf

Je verblijft in een Monastery Stay, het prachtige, gastvrije klooster Casa Papa Giovanni midden in het historische centrum van Assisi. Vandaar gaan we samen iedere ochtend op pad.

We beginnen de dag met meditatie op het magnifieke dakterras, of (afhankelijk van het weer) in de karakteristieke kloosterbibliotheek. ’s Avonds besluiten we de dag met een korte avondmeditatie in de stilte van de kloosterkapel.

Je hebt de beschikking over een lichte 1-persoonskamer met douche en toilet. Het dakterras biedt fantastisch uitzicht over de stad en het dal. In de namiddag kun je hier heerlijk uitrusten of je persoonlijke opdrachten uitwerken.

Het verblijf in Casa Papa Giovanni is op basis van halfpension (ontbijt en diner). Tijdens het ontbijt kun je je eigen lunchpakket samenstellen dat je veelal onderweg zult nuttigen.

Zie ook de pagina: Impressies coaching Assisi, de pagina: Retraite Assisi en de pagina: Impressies Assisi Retraite in woord en beeld

Informatie

De individuele coaching in Assisi bestaat uit 3 of 5 dagen en is een persoonlijke retraite voor iedereen die wil afstemmen op het eigen hart en verlangt naar een dieper contact met zichzelf.

Het biedt een nieuwe mogelijkheid naast de coaching in Nijmegen. Je bent samen met mij deze 3 of 5 dagen in Assisi waarin je de ruimte neemt voor je eigen ontwikkelingsweg.

Door de intensieve coaching en het gehele programma onderga je een transformatie die leidt tot het ontwikkelen van een innerlijke kracht om je werkelijke weg te gaan in je leven en het licht en de vrijheid van je hart te ervaren.

Een persoonlijke retraite is een individuele coaching week. Je kiest je eigen dagen (in overleg) wanneer het jou uitkomt.

Kosten

De kosten voor deze individuele retraite inclusief het gehele programma, intensieve coaching, meditaties, logies op basis van halfpension en 1-persoonskamer: voor 3 dagen 975 euro en voor 5 dagen 1575 euro.

Niet inbegrepen zijn de kosten van de reis naar Assisi v.v.
Er zijn verschillende mogelijkheden om Assisi te bereiken.

Per vliegtuig:
– De dichtstbijzijnde luchthaven van Assisi is Perugia (PEG), 29 km. Vanaf daar rijdt een lijnbus naar het busstation van Assisi.
– Andere nabijgelegen luchthavens zijn Ancona (AOI), 132 km; Rome Ciampino (CIA), 141 km en Rome Fiumicino (FCO), 145 km; Florence (FLR), 175 km en Pisa (PSA), 273 km. Vanuit deze steden is Assisi goed te bereiken per trein, bus of (huur)auto. Een mooie tocht door het veelal groene landschap en langs lieflijke dorpen.

Per trein:
– Met de (ICE) via Duitsland – Zwitserland – Milaan – Perugia – Assisi, een reis van 16 uur met aankomst in Assisi om 23 uur.
Zie voor meer mogelijkheden de Rail Planner app.

Welkom!

Tevens is deze persoonlijke retraite speciaal ontwikkeld:

  • voor mensen die verhinderd zijn op tijden dat een van de groepsretraites gepland staat.
  • en voor mensen die een aantal dagen op zichzelf willen zijn en geïnspireerd willen werken aan een eigen project. Een persoonlijke retraite geeft je deze mogelijkheid op een unieke locatie waar natuur, spiritualiteit, rust en cultuur met elkaar zijn verweven.
    In de middag is er tijd en ruimte om aan je eigen project te werken en dit te bespreken.

Een individuele retraite is ook mogelijk als je met twee personen of in een kleine groep wilt komen. In overleg te boeken.

Voor meer informatie mail naar: lotus@lotuslifecoaching.nl

Coaching

Individuele consulten en coaching Nijmegen

Individuele coaching Assisi, Italië - een persoonlijke retraite

Meditatie

Meditatie cursus

Online meditatie

Retraite

Epidavros, Griekenland

Sinaï woestijn

Assisi, Italië

Bali, Indonesië

Rieti-dal, Italië

Tempels, Egypte

Witte woestijn

Workshop

De wijsheid van het hart

Lotus Lifecoaching

Dr. Indah Courtens  |  Javastraat 104 A, 6524 MJ Nijmegen | Telefoon: 06 – 362 16 149 | E-mail: lotus@lotuslifecoaching.nl