Praktijk voor life, soul en bewustzijnscoaching

Paradijselijk Bali – de parel van Indonesië

Impressies Bali Retraite in woord en beeld

De Bali retraite heeft me laten ervaren hoe het is om vanuit je hart te leven: moeiteloos, geïnspireerd, liefdevol en met veel vreugde en energie. Deze ervaring kwam samen met veel nieuwe inzichten en een dieper bewustzijn. Indah maakt in haar retraiteprogramma volop gebruik van de energie, cultuur en spiritualiteit van Bali en doet dit volledig afgestemd op de behoeftes van de groep op dat moment. Ik heb Bali vaker mogen bezoeken in het verleden maar heb pas met deze retraite echt gevoeld, mede door de begeleiding van Indah, dat dit werkelijk een eiland van de goden is. De kracht van dit paradijs en de herinnering daaraan, draag ik nu met me mee.

Emelia, communicatieadviseur

Een prachtig mooie reis naar binnen en een ongelofelijk mooie reis op Bali. Indah heeft de cultuur en diepgang van Bali diep door mij heen laten gaan tijdens de retraite, gekoppeld aan mijn eigen ontwikkeling. In alle liefde, zuiverheid en schoonheid heb ik veel achter me gelaten en heb ik mooie nieuwe stappen kunnen zetten. Ik ervaar ongelofelijk veel ruimte en mogelijkheden na deze reis. ​

J. Mulder, ondernemer

Er zijn geen woorden voor … het was perfect. Dank je wel voor de prachtige retraite. Ik heb genoten en ben onder de indruk hoe Indah het allemaal in elkaar heeft gezet, haar licht, haar steun, haar woorden. Het inspireert en geeft vertrouwen om te voelen dat er meer dingen zichtbaar worden als ik maar luister naar de fluisteringen van mijn hart.

Fieke M.

Een ervaring voor het leven. Luisteren naar je hart, elke dag krachtiger en dieper. Voor mij een intense ervaring om voor het eerst zo diep contact te maken. Het heeft geleid tot loslaten, echt contact maken en nieuwe inzichten. Van zwemmen tegen de stroming, naar het laten stromen zonder moeite. Een diepe dankbaarheid voor de krachtige en kundige begeleiding van Indah. En dat alles op een prachtige plek waar we compleet ontzorgd zijn. Over alles is nagedacht door Indah, tot in detail. Hierdoor voelde ik me gelijk veilig en kon ik de weg naar binnen bewandelen. En wat ben ik dankbaar dat ik mezelf deze retraite gegund heb.

Angela van Veen, integraal toezichthouder

Een week in ‘the jungle’, waar de Balinese rituelen je dag overnemen. Waarin je jezelf helemaal overgeeft aan de krachtige goden. Er is geen andere weg dan jezelf laten meenemen met Indah’s betoverende inzichten en coaching. Ze voelt precies aan wat de groep nodig heeft en wijst jou de weg naar jouw innerlijk weten. Elke dag is een totale verrassing met activiteiten waarin je op een diepe manier de Balinese cultuur in duikt. Na deze week sta je weer helemaal in je eigen licht en kracht om zo jouw levenspad te kunnen bewandelen. Indah heeft mij op een geweldige manier begeleid, waardoor ik de mogelijkheid had om spiritueel heel diep te gaan. En antwoord kreeg op mijn zielsmissie. Woorden van dankbaarheid schieten te kort …

Marthe

Toen Indah mij vertelde dat ze een retraite week op Bali zou gaan organiseren heb ik eigenlijk meteen ja gezegd. De reden voor mij om met deze reis mee te gaan had meerdere kanten. Ik was erg nieuwsgierig naar het mystieke van Bali, de energie die er is en een totaal andere cultuur. De tweede reden, eigenlijk de belangrijkste, is dat ik hoopte verdieping te vinden, weer een laagje dieper. Bali heeft me dit met name gebracht. De prachtige rituelen, de tempels, de geur, de geluiden en de rust van de tropen, dit alles tezamen maakte het een onvergetelijke reis … niet alleen naar Bali, maar vooral in mezelf.

Hans

Jarenlang heb ik een sterk verlangen gehad om naar Bali te gaan. Ik wilde graag kennis maken met de mystieke ziel van Bali en ik wist dat het met niemand beter kon dan met de zeer deskundige Indah. Ik ben vaker op retraite geweest maar Bali is echt magisch! Je ziet, ruikt, hoort en voelt de Balinese cultuur in elke porie van je lichaam. Ik ben door het retraite programma in verbinding gekomen met mijn Hogere Zelf die precies wist wat ik achter mij wilde laten, waarvoor ik mijn hart wil openen en waar ik in de toekomst naartoe wil. Ook het dagritme, het verblijf in een prachtig met dichtbeboste jungle omlijst retraite oord, de liefdevolle groep mensen, alles … vond ik heerlijk! Een zeer bijzondere ervaring!

Anela, coach persoonlijk leiderschap

Indah heeft het heel goed aangevoeld. Bali was voor mij een thuiskomen terwijl ik er nooit ben geweest. Indah heeft mij tijdens deze ervaring fijn begeleid en voelde precies aan wat ik nodig had: de vrije ziel die geleefd mag worden. De cultuur, de rituelen en het land zijn een geweldige openbaring voor mij geweest. Veel dank Indah voor deze mooie retraite.

Sabine

Lotus Lifecoaching

Dr. Indah Courtens  |  Javastraat 104 A, 6524 MJ Nijmegen | Telefoon: 06 – 362 16 149 | E-mail: lotus@lotuslifecoaching.nl