Praktijk voor life, soul en bewustzijnscoaching

Nieuws

De wijsheid van het hart

 

Ook in 2022 organiseer ik weer ‘een dag voor jezelf – een retraite zonder overnachting’ op zondag 15 mei en zaterdag 19 november. Een dag om te mediteren, te bezinnen, naar binnen te gaan en te reflecteren met als thema: de wijsheid van het hart.

Hoe is het om te leven vanuit de wijsheid van je hart en te luisteren naar de antwoorden die in je hart besloten liggen. Om de intelligentie van je eigen hart aan te spreken en te leven en handelen vanuit dit hartbewustzijn.

Deze vragen door je heen laten gaan en ernaar handelen maakt dat je wakker wordt in wie je wezenlijk bent. Je diepste verlangen kan boven komen als je leert ernaar te luisteren. Je stapt uit dat wat je tegenhoudt en begint te leven wie je werkelijk bent.

Op deze dynamische dag doen we een variatie aan meditatieoefeningen waarin je diep naar binnen gaat, naar je eigen wezen dat voelbaar is in je hart. Je leert stil te worden om zuiver waar te nemen wat in je hart leeft. Wanneer je contact maakt met die diepe bron van kennis die in je hart besloten ligt kun je die meer en meer tot expressie brengen.

Naast meditatie en meditatieve oefeningen is er aandacht voor de ademhaling. Alle oefeningen zijn afgestemd op je eigen persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Je krijgt gerichte handvatten mee om beperkende gedachtes, oude patronen en overtuigingen te transformeren.

Datum: zondag 15 mei en zaterdag 19 november 2022 van 11.00 tot 16.00 uur.

Plaats: Anahata – Centrum voor yoga en meditatie
Van Trieststraat 14
6512 CX Nijmegen

Kosten: 70 euro

Voor vragen mail naar: lotus@lotuslifecoaching.nl

Zie ook de workshop pagina voor meer informatie en registratie.
Welkom!

Coaching

Individuele consulten en coaching Nijmegen

Individuele coaching Assisi

Meditatie

Meditatie cursus

Online meditatie

Retraite

Epidavros, Griekenland

Sinaï woestijn

Assisi, Italië

Bali

Rieti-dal, Italië

Egypte

Witte woestijn

Workshop

De wijsheid van het hart

Lotus Lifecoaching

Dr. Indah Courtens  |  Javastraat 104 A, 6524 MJ Nijmegen | Telefoon: 06 – 362 16 149 | E-mail: lotus@lotuslifecoaching.nl